Emrullah BOZKURT

http://www.emlakzonguldak.com/ - Eriş Emlak
Her Türlü Demir Doğrama, FERFORJE Saç ve Çinko İşleri İtina ile Anahtar Teslimi yapılır. Emrullah BOZKURT Spor Alanı Sokak No:12 Kozlu-ZONGULDAK

17 Nisan 2010 Cumartesi

Emrullah Bozkurt Der Ki :



EMRULLAH BOZKURT

Bozkurt FERFORJE Demir, Çinko, Saç Atölyesi Sahibi
Kozlu’da toplumsal olaylarda katılımcı ve etkin bir Şahsiyet olarak Esnaf arkadaşları arasında sevilen ve kendi mesleki faaliyetlerinden olan, Sınırlı Sorumlu Kozlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 35’nci Olağan Genel Kurulu 4 Nisan´da Kozlu Meydan Düğün Salonu’nda yapılan genel kurul sakin başladı.

270 üye katıldı. Konuşmaların ardından seçime geçilmesi için divan heyeti kongrenin açık oylamayla yapılması için oylamaya sundu. ( 1163 sayılı Yasaya göre Kapalı olmasını isteyen bir tek üyenin olması halinde SEÇİMLER Gizli oyla yapılması gerekirken ) Seçimlerin Açık oyla yapılması YASAL Değildir.

Bütün bu itirazlarımıza rağmen yapılan seçim sonuçlarında Kooperatif 2’nci Başkanı Ahmet Şimşek oylama sonucunda 158 oy alırken, rakibi Emrullah Bozkurt ise 118 oy aldı. Oylamayı kabul etmeyen Emrullah Bozkurt ve ekibi divan heyetine yeniden sayım yapılması için itirazlarda bulundu. Yaklaşık 15 dakika süren itirazlar sonucu, divan heyeti kongreyi Ahmet Şimşek’in 158 oyla kazandığını açıklayarak, genel kurulu bitirdi.


Bu açıklamadan sonra Emrullah Bozkurt ve ekibi itirazlarını sürdürürken, güvenlik güçleri tartışmalara engel olmaya çalıştı. Karşılıklı tartışmalar sonucu tansiyon bir anda yükseldi. Emrullah Bozkurt ve ekibi adaletsiz seçim yapıldığı iddiasıyla salonda tartışmalarını sürdürdü. Divan heyeti olayların daha da büyümemesi için güvenlik güçlerinden yardım isteyerek Salonu Boşalttırmıştır.

Her Türlü Demir Doğrama, FERFORJE Saç ve Çinko İşleri İtina ile Anahtar Teslimi yapılır. Emrullah BOZKURT Spor Alanı Sokak No:12 Kozlu-ZONGULDAK

14 Nisan 2010 Çarşamba

İLETİŞİM ADRESİMİZ



myspace layouts



Image Hosted by ImageShack.us

emrullahbozkurt@hotmail.com.tr


myspace glitters


TEL: 0372- 266 16 29 /GSM: 0538- 243 90 23
http://kolayurl.com/yv/

Name:
Email:





ATÖLYEMİZ


TERAS KAPLAMA

REFERANSLARIMIZ












***

***
KOZLU VİDEO Güzel……


KOZLU Liman İNŞAATI


ZONGULDAK Eski Video


Animation Miscellaneous Images


FOTO GALERİ


WEB SAYAFIMIZIN YAPIMCISI



















FAYDALI SİTELER

KOZLU BİLGİSAYAR : http://wwwkozlubilgisayar.blogcu.com/
MÜZİSYEN :
http://wwwkanuniilhan.blogspot.com/
EVLERE ALO TAMİRCİ GELSİN
http://tamirciniz.blogspot.com/
OTO FIRIN BOYACINIZ
http://wwwduzcelikardesler.blogspot.com/
HASTAHANENİZ
http://wwwkozlusemtpoliklinigi.blogspot.com/
MOBİLYACINIZ :
http://taskeser.blogspot.com/
AYAKABICINIZ .
http://aydinkundura.blogspot.com/
OTO TAMİRCİNİZ
http://wwwdemiroto.blogspot.com/
OTO ÇEKİCİ GELSİN
http://bizimotozonguldak.blogspot.com/
KÖMÜRCÜNÜZ:
http://wwwsarikasmadencilik.blogspot.com/
BAYAN KUAFÖRÜ:
http://beyzikuafor.blogspot.com/
DEKARASYONCU :
http://wwwustunlerkdzeregli.blogspot.com/

OTO Boya: http://wwwduzcelikardesler.blogspot.com
Leydi Kuaför .
http://wwwleydibayankuafor.blogspot.com
TAMİRCİNİZ
http://wwwdemiroto.blogspot.com


Photobucket
PARİSTE BİR AKŞAM
http://www.hyper-photo.com/grandes/paris.html
http://www.siirparki.com/siirkent.html
http://www.rakisever.com/
Photobucket
Kiz Kulesi'ni 3 BOYUTLU
http://www.3dmekanlar.com/kiz_kulesi.htm

MİSYONUMUZ




'Tenekolog' Selahaddin Bozkurt, Baba Mesleğini Yarım Asırdır İcra Ediyor.


Zonguldak'ın Kozlu beldesinde 'tenekolog' lakaplı Hacı Selahaddin Bozkurt (70), baba mesleği tenekecilik ve soba tamirciliğini yarım asırdır devam ettiriyor.
Babası Yakup Usta'nın yanında 1951'de çırak olarak işe başlayan Bozkurt, mesleğini aynı heyecanla yapıyor. Aslen Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinden olan Bozkurt, gençlik döneminde Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) torna-tesfiyecilik, ardından Almanya'da tornacılık yaptıktan sonra Kozlu'daki baba mesleğine geri dönmüş.
Babasından devralıp oğlu Emrullah (42) ve lise öğrencisi torunu Alaaddin Bozkurt (17) ile birlikte mesleği devam ettiren Selahaddin Bozkurt, "Teknoloji karşısında yenik düşmek üzere olan baba mesleğini yarım asrı aşan bir süredir icra ediyorum. Kozlu'da eskiden 6 tane bizim gibi tenekecilik ve nalburiyecilik yapan dükkân vardı, şimdi sadece biz kaldık." dedi.


SOBA TAMİRİNDE ESKİYE GÖRE ARTIŞ OLABİLİR
Kış mevsimi öncesi insanların sobasını tamir ettirmek için şimdiden getirmeye başladıklarını anlatan Selahaddin Bozkurt, bu yıl eskiye göre soba tamirinde artış beklediklerini ifade ederek, "Bu sene millet, soba almak yerine sobasını tamir ettirme yoluna gidecek diye tahmin ediyorum. Çünkü alım gücü azaldığı için insanlar şimdiden sobasını tamire getirmeye başladılar. Zaten bir sobanın tamirinde işçilik olarak 20-25 TL ücret alıyoruz. Bu rakam, parça değişmesi durumunda 130 ile 180 TL arasında değişiyor." şeklinde konuştu.
Bozkurt, tarihi atölyelerinde soba tamirinin dışında kaynakçılık, lokanta, çay ocağı gibi işletmeler için havalandırma boruları, ızgara boruları, çatı olukları, pencere olukları, balkon ve merdiven korkulukları ve baca kapakları gibi her türlü saç ve demir parçasını işleyip kullanıma hazır hale getirebildiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Yok olmak üzere olan ve diğer meslektaşlarımızın birer birer dükkanını kapattığı bir ortamda biz, günümüzün ihtiyaçlarını da göz önüne alarak sürdürüyoruz. Babadan oğula, oğuldan toruna devam ettireceğiz. Sadece ben bu mesleği 58 yıldır yapıyorum. Babmın da bir o kadar yaptığını düşünürsek biz 1 asırdır eski tabirle tenekecilik yapıyoruz. Allah ömür verdikçe sonuna kadar bu mesleği yapacağım."


TENEKOLOG HİKÂYESİ

Çevresinde muzipliği, hazır cevap şakaları ve pozitif kişiliğiyle bilinen Selahaddin Bozkurt'un Zonguldak bölgesini aşan bir namı var: "Tenekolog". Yıllarını tenekecilikle geçiren Bozkurt, bu vasfı nasıl aldığını şu sözlerle anlatıyor: "Bir dost meclisinde, tanışma faslında herkes kendisini tanıtıp, hangi meslekten olduğunu söylüyor. Benden öncekiler, 'biyolog, maden mühendisi, jeolog' diye kendini tanıtınca, ben 'Eyvah, yüksek tahsilli insanların arasında kaldım, rezil olduk' diye panikledim. Benden bir önceki kişi, 'Ben Tuncer Marmara, jeolog' dedi. Ben de hemen, 'Ben de Selahaddin Bozkurt, tenekolog' dedim. Millet bir anda dondu kaldı, böyle bir meslek var mıydı falan. Ben susun, fazla kurcalamayın, vaziyeti kurtarmak için öyle dedim. Yıllardır tenekecilik üzerine çalışıyorum, bırakın biz de Kozlu'da bir tenekolog olalım' deyince millet koptu. O gündür bu gündür herkes bana ya 'tenekeci' der ya da 'tenekolog' diye hitap eder. Böylece literatüre tenekolog diye bir meslek dalı kazandırmış olduk."

FİRMA PROFİLİ


BOZKURT ATÖLYESİ
Tenekeci mesleğini 1941 Yılında Kozluya İlk getiren Sanatkârlarından olan Kozlu eşraflarından Merhum Müteveffa Dedem Yakup BOZKURT aynı zamanda Giyimi, Konuşması ve Sosyal etkinlikler içinde Kozlu Millet Partisi Belde Başkanlık görevini de üstlenerek, Kozluda herkesin takdir ve saygısına mazhar olmuş bir şahsiyetin Oğullarından, Sadettin, Seyfettin ve Selahattin BOZKURT olarak 3 ERKEK oğlu Baba Mesleğini Geliştirerek Hala devam Etmektedirler DEDEMİN Büyük Oğlu Babam Hacı Selahattin BOZKURT 'un Tek ERKEK evladı olarak, Üç kuşaktır Babadan oğula atölyemizde Kozlu halkına hizmet vermekteyiz.

Dede Mesleğini Geliştirerek Çinko, Saç, Demir, Atölyemizde Mesleğimizin yan kolu olan Ferforje alanında Zonguldak'ta Bir ilke imza atan EMRULLAH BOZKURT Dede Mesleğini AHİLİK inancıyla 1945 tarihinden itibaren çizgisini daima yukarı taşıyan firmamız sektörümüzde zirvelere doğru ilerlemekteyiz. Daha iyi hizmet ilkesiyle, müşterilerimize asıl amacının güvenlik olan ve alabildiğince görsellik kokan Firmamız, FRFORJE ürünleri hem güvenliği hem görselliği ön plana çıkartıp ferforje sanatını mekâna ve doğaya uygun el sanatını Teknoloji ile Birlikte uygulamaktadır. Fabrikasyon kataloglara bağlı kalmadan özel tasarım ve siparişler doğrultusunda hizmet vermekteyiz.

Prensibimiz müşteri memnuniyeti ve kaliteyi her zaman ön planda tutarak daima hizmet parolasıyla hareket etmektir. Çalışmalarımızda siz değerli müşterilerimizi yanımızda görmekten kıvanç duyarız. Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatı olacaktır ve yaşamı daha anlamlı kılmak için sizleri bekliyoruz nice bizle çalışan müşterilerimiz gibi.

Hedefimiz; yok olan meslek guruplarına dâhil olmamak için bu sanatı bir sonraki kuşağa aktarmak ve yeni nesiller yetiştirmektir. Bu gidişle tasarımı yapan mimarlar, projeyi çizen mühendisler kontrol için bol miktarda tekniker olacak ama işi yapacak ustalar bulunmayacaktır bu yüzden hedefimiz geleceğe yeni nesiller yetiştirmek ve sanatımızı yaşatmaktır
.


Emrullah BOZKURT


http://kolayurl.com
Name:
Email: